Climax Technology Co. Ltd.

Climax Deutschland står for innovativ sikkerhed og hjemme nødopkald teknologi til alle.

Profil:

Etableret i 1985
Fællesbeholdning US $ 6,000,000
Heltidsansatte 201+
Salg 2014> US $ 40,000,000
Medarbejdere Research & Development 80+

Climax Technology Co, Ltd Er grundlæggeren af ​​den globale Climax Technologies Group. Vores moderselskab blev grundlagt i 1985 i Taipei. Som specialist inden for radiosikkerhedssystemer opererer virksomheden med succes på de amerikanske og asiatiske markeder såvel som på det europæiske marked. Climax Technology Co. Ltd. Udvikler og producerer alle produkter selvstændigt.

Konstant innovation, højeste kvalitet og et optimalt pris / ydelsesforhold er grundlaget for virksomhedens verdensomspændende succes. For mere end 30 år, Climax har sin knowhow inden for telekommunikation og trådløse teknologier udviklet (RF) med henblik på de fremtidige vigtige nye innovationer på produktion af radio–netværksbaserede alarmsystemer, nødopkald & Telexare løsninger og intelligente hjem og home automation løsninger At kunne tilbyde. Udviklingen af ​​IP-kameraerne og en konstant udvidelse af tilbehørskataloget afrunder produktporteføljen af ​​Climax Technology Co. Ltd. fra.

Alle vores produkter er designet, udviklet og fremstillet i en integreret fabrik. I dag, som et medlem af ZigBee og Z-Wave Alliance, har Climax udviklet sig til en førende leverandør af sikkerheds- og telebehandling løsninger i den amerikanske, europæiske og asiatiske markeder. Virksomheden lægger stor vægt på at overholde de højeste kvalitetsstandarder og løbende kvalitetskontrol for at sikre en konstant produktkvalitet. Derudover har Climax Technology Co. Ltd. Filosofien om et familie arbejdsmiljø, for altid at fremme deres medarbejderes største potentiale. Kontinuerlig træning og en åben ledelsesstil spiller en vigtig rolle.