Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/climax-danmark.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5058
About | climax-dk

Climax Technology Co. Ltd.

Climax Technology Co, Ltd Er grundlæggeren af den globale Climax Technologies Group.
Læs mere

Hjælp hele vejen

Er du interesseret i at sælge Climax produkter under dit eget navn?

Fremadrettet tænkning

Vi tænker altid fremadrettet og udvikler løbende nye produkter i takt med teknologiens udvikling.

Problemløsere

Vi er eksperter i Climax produkter og står altid klar til at løse problemer og udfordringer

Kunde support

Èn af vores eksperter sidder altid klar til at ude support

Om Climax Danmark

Climax Danmark er en del af SecPro Sikring A/S, som har mere en 10 års erfaring med sikringsprodukter. SecPro Sikring A/S er en grossistvirksomhed, der leverer sikrings produkter til forhandlere i hele landet. Vores produktsortiment tæller bl.a. GSM-alarmsystemer og overvågningsudstyr. Hos SecPro Sikring A/S lægger vi stor vægt på at hjælpe vores forhandlere godt på vej, i forbindelse med salg og rådgivning til slutkunden.  SecPro Sikring A/S holder til på Ambolten 22 i Kolding tæt ved motorvejsafkørsel 65, Kolding Syd. Her har vi vores kontor, lager og showroom. Du er altid velkommen til at lægge vejen forbi til en snak om vores produkter og en kop kaffe.

“Vi har selv solgt Climax’s produkter på det danske marked i 10 år og er derfor eksperter i produkterne og mulighederne bag. Hos Climax Danmark er vi altid i løbende dialog med Climax technology og ved derfor hvad der rør sig på på markedet. Vi har en rigtig god relation til hovedkvarteret i Taiwan og rejser derned et par gang om året.”

Bo Hylsebeck

Direktør og indehaver, Climax-Danmark