Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/climax-danmark.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5058
Smart Home | climax-dk

Smart Home

Intelligent levevis

HPGW- og HPGWL-, ML- og MZ-serien bruger ZigBee-hjemmeautomatiseringsløsningen til at styre dine husholdningsapparater på et hvilket som helst tidspunkt og fra enhver lokalitet – manuelt eller automatisk. Det er muligt at definere forhold, der fører til visse handlinger i dine husholdningsapparater, For eksempel afhængigt af miljøforholdene, enhederne eller enhedens status. Dette gør det muligt at spare penge og energi, for at spare ressourcer og samtidig øge komforten.

Lysstyring

Brugeren kan vælge den mest behagelige lysstyrke afhængigt af omgivelserne for at skabe den perfekte atmosfære. Selvfølgelig er tidsstyret tænd og sluk også muligt, hvilket er nyttigt både til komfortforbedring og afskrækkelse mod tyveri.

Komfort

Temperaturen i huset kan kontrolleres manuelt. Det er dog også muligt at opstille regler til styring af opvarmningen. Således er kontrollen mulig afhængig af tidspunktet på dagen eller på udetemperaturen. Derudover er det muligt at tænde og slukke for automatisk kontrol på et hvilket som helst tidspunkt, hvis det ønskes. Energiovervågningsfunktionen kan vises grafisk og hjælpe med at bruge energien effektivt.