House Call & Telecare

Beskyt dine kære
At leve uafhængigt og at blive gammel i værdighed er de idealer, som de fleste mennesker forfølger. PERS nødopkaldssystemer giver seniorer den frihed og uafhængighed, de ønsker. Samtidig hjælper de dem med at undgå forudseelige skader hjemme og udendørs.

Vi tilbyder en bred vifte af seniorprodukter til de individuelle behov hos vores kunder. Disse produkter tilbyder omfattende beskyttelse både til eget hjem og på vej. Uanset om du er i huset eller på vejen: hos Climax finder du det rigtige produkt. Med Climax produkter er du altid i sikre hænder.

Senior Care Solutions

Climax’s Senior Care Home Emergency Call-løsninger giver dig den bedste beskyttelse til dit hjem. I tilfælde af en nødsituation vil du få hjælp ved et tryk på en knap. Ved hjælp af ekstra funktioner som case detektion, aktivitetskontrol eller tovejs taleoverførsel via optiske sensorer, bliver vores Senior Care-løsninger en pålidelig følgesvend for bekymringsfri aldring.

Smart Care Solution

SmartCare-løsninger tilbyder ikke kun fremragende hjemmekontorfunktionalitet, men også komfortable og effektive sikkerhedsfunktioner. MX-systemet er et nødopkald til hjemmet, når du er hjemme. Når du er ude af huset, fungerer den som et alarmsystem.

Op til 100 sensorer kan sluttes til MX-systemet. Blandt dem er et håndholdt armbånd eller amulet, røgdetektorer, vanddetektorer, koldioxiddetektorer, en panikknap, en PIR bevægelsesdetektor, dør- og vinduekontakter og en fallføler. For at øge rækken af taletransmission er en trådløs station tilgængelig.

Mobile PERS

MX-Pro, Mobile Lite og Mobile-X serien fra Climax har GPS tracking og, afhængigt af modellen, geofencing. MX-Pro er et bærbart og alsidigt personligt alarmsystem med GPS tracking til udendørs brug. Hjemme tjener det som et fuldt hus nødopkald system, som har alle funktionerne i MX serien. Mobile Lite er en GSM nødopkald enhed, som ledsager dig i alle udendørs aktiviteter. Mobile Lite har også en tovejs stemmeforbindelse. Alle mobile nødanordninger har fremtidssikrede 3G mobilradio moduler.